Rojin - 31/1/2008 Saat 01:06
:t: Slm hanimlar burda kimi zaman bir birimize ip uclari vercegiz kimi
zaman destek olucagiz Kadinca Hsg diyorum.
ilk Örenegimi yazim
Daha Güzel GÖrünmek İçin Bazı
öneriler
Saçlarınızı düzenleyin
Eliniz için kullandığınız, nemlendiricilerden
biraz saçınıza sürerseniz uçuşan ve
elektiriklenen saçlarınızı
yatıştırmış olursunuz. Nemlendiriciyi banyo
sırasında sürerseniz saçlarınızı
kuruladıktan sonra daha parlak ve canlı olduğunu
gÖrürsünüz.
:t:
asliyok - 31/1/2008 Saat 09:11
selamlar hanimlar caya bekliyoruz.
ne guzel artik bir salonumuz var bize ait burda dedikodu serbestmi hmmm
:red:
[tarihinde düzeltildi 31/1/2008 Saat 09:14 Yazar asliyok]
Rojin - 31/1/2008 Saat 14:25
Slm aslim serbest olmazmi
kimin etsek bir düsünüm sona yazim
gokkiz - 31/1/2008 Saat 21:31
Sevgi dolu bir merhabalar kizlar ))
caylar sizden? sauna ve masaj gökkizdan...esenlikler diliyorum!!!.
asliyok - 31/1/2008 Saat 23:01
sevgi dolu selama, sevgi dolu selammmm
gökkiz!!!!
aha saunamiz asajcimiz geldi kizlar siraya ...
harika bir salonumuz var
erkekler catlasin oh olsun
[tarihinde düzeltildi 31/1/2008 Saat 23:02 Yazar asliyok]
GULSENHANIM - 31/1/2008 Saat 23:03
off yaaaa saclarimi kesdirsemi?? beylerde uzun sac severdeee yaniii ne
dersiniz???
Rojin - 3/2/2008 Saat 22:59
Cok basiz gulsenim sen kestir saci uzun isterse irkek arkadasin kaynak
sac yaptirsin sende yani dert etigin seye bak
:t:
GULSENHANIM - 4/2/2008 Saat 20:18
ya kaynakta oksandimi hos olmuyormus arkadas yaptirdi.. sahte ise gelemem
ben
asliyok - 5/2/2008 Saat 08:35
o zaman uzat gulsencim
yine haklisin saclar oksanmak icin, :redhead:
ALPEREN - 5/2/2008 Saat 09:46
Rüyadamiyim Ben kaybolmusum baktimki pembe odadaymisim rüya
degilmiş... Kactim ben hayallerimden hoscakalin...Saygilar arkadaslar
sauna ya bayildim.. :t:
GULSENHANIM - 5/2/2008 Saat 12:54
aaaaaaaaaaaaa erkek burda ben cikiyorummmmmmm nahmaremmm
asliyok - 5/2/2008 Saat 13:48
ana kasla göz arasi bi erkek szmis kizlar
gözunuzu acin alla alllaaa....
tutun su alpi hurraaaaaaaaaa
alp bi dahami gelecen :crash:
neyse gulun hatirina :cool:
bi daha buralarda görmeyelim seni...
asada din ahlak bilgilendirmede göremiyoruz ama :cool:
neyse sus dilim...
tskler alp :hos:
YAREN_IM - 5/2/2008 Saat 14:34
Slm hanimlar Aksam icin tatliyi ben hazir etim
:t: Cayi kim demleyecek bakalim
ALPEREN - 5/2/2008 Saat 15:31
Tatliyi alir kacarrrrrrrrrrrrrr.iyi aksamlar...
asliyok - 5/2/2008 Saat 17:17
aha simdide tatlimizi kapip kaciyo :aman ya kizlar bi gözunuzu
acmiyonuz
getti gözelim tatlilar :aman
:P alp
alp
:demlik kizlar buyrun aman kimse duymasin
Rojin - 6/2/2008 Saat 11:27
Slm Alp sen bizim odaya dalamyai baya ii basariyorsun nezaaman tatliyi
gördün aldin ya sen :red: Aslim vala fark etmedim Alp ne
yapacagiz bilmiyorum ama bende de hata bir tabak beylerde sunmak lazimdi
ALPEREN - 6/2/2008 Saat 11:43
Kimse kimsenin Hakkini yiyemezmiş.Ellerine saglik harika olmus
tatlilar dost... Asli bagirip durma milleti uyarma bena rasira gelip
nasibimi alip giderim elinize saglik demlik nerde ben cay alacaktim
:t: Dostlar :t:
Rojin - 6/2/2008 Saat 13:49
ay cayini unutmayalim alpin(_)% byurrrrrrr hihihi
ALPEREN - 6/2/2008 Saat 14:50
Ellerin dert görmesin Dost.Tesekkür ederim.Buyur Beraber icelim
(_)% :t:
asliyok - 6/2/2008 Saat 17:20
ana kizlar olmuyo demi ayri gayri ahanda gelip en azi cay tatli ter bunlar
vermesen yazikkk olmaz ki
neyse sohbetiniz bol olsun
Rojin - 13/9/2008 Saat 20:32
Ramazan Güllacsiz olmaz deilmi Hanimllar
Ve püf noktalari sizin icin :t:
Osmanlı saray mutfağından günümüze kadar
gelen iftar sofralarının vazgeçilmezi güllaç, bu
yıl da ramazan sofralarını süslüyor.
Osmanlı saray mutfağı araştırmacısı,
Türk Mutfağı ve Edirne'den Yemek Kültürü
adlı kitabın yazarı Müşerref Gizerler,
güllacın Osmanlının kuruluş yıllarından
itibaren Osmanlı mutfağında yer almaya
başladığını söyledi.
Gizerler, Osmanlı döneminde kömür ocaklarında sac
tavalarda yapılan güllaç yapraklarının,
kamıştan yapılan sırt küfeleriyle paşa
konaklarına taşındığını belirtti.
-GĞÅ“LLAЇIN PĞÅ“F NOKTASI-
Güllacın püf noktasını sütün bol
kullanılması olarak açıklayan Gizerler,
güllaç yapraklarının üzerine süt
döküldükten sonra güllaç yapraklarının
hava aldırılmaması gerektiğini kaydetti.
Gizerler, güllacın yapıldığı gün
yenilmesini tavsiye ederek, ertesi güne kalan güllacın
içindeki cevizin kararması ve sütün tadının
kaçması nedeniyle, ilk günkü damak tadının
bulunamayacağını söyledi.
Final Pastahaneleri sahibi ĞÖzcan Taylan da, güllacın
ramazan sofralarında ayrı bir yeri olduğunu belirtti.
Taylan, güllacın hafif bir tatlı olması nedeniyle
ramazanda tercih edildiğini ifade ederek, şöyle
konuştu:
''Güllaç hafif olması nedeniyle orucun ardından duyulan
şeker ihtiyacını karşılaması ve rahatsız
etmemesiyle ramazan ayında en çok tercih edilen
tatlılardandır. Un, nişasta ve sudan yapılması
nedeniyle katkı maddesi olmaması da sağlıklı
oluşunu gösterir. Narla süslediğimiz (ramazanın
güllüsü vitrinlerdeki yerini aldı.''
yabangulu - 13/9/2008 Saat 22:11
slm rojin eline saglik cok güzel olmus afiyettle yeriz bizde
güllaci....
Rojin - 30/3/2009 Saat 13:28
Slm uzun zamandir bu bölüme ziyaret etmemistim
Firsat buldukca paylasima devam edecem
|