Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_system.php on line 22

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 1415

Çarşamba, 07. Mayıs 2025 17:27   User Online: 91 

Üye bilginiz

Üye merkeziniz

Özel Messajiniz

Ziyaretçi defteriniz

Üye lerimiz

Forumda çikiş

Forumlar

Genel

Kültür

Atatürk

Türkiye

Bilgilendirme

Spor

Site ve Radyo

Arsiv II Genel

Arsiv Kultur

Resim
Tabiat 3Fantazi Resim 4GerberaSevimli 6BirbenAslanSevimli 19YanlizTabiat 5Bebek -9Dostluk Resimi 7Fantazi Resim 9Sevimli 15Fantazi Resim 8Dostluk 7Dostluk Resimi 5Dostluk 2dogaSevimli 4Kedi -1

Portal Menüsü
Bilgiller
Bilgi ekle
Ekart
Pano
Haberler
Takvim
Resimler
Şiir
Fikra
Bizi tavsiye et
Site Anket
Site kural Impressum
Download tavsiyeler
 Link Tavsiyeler
Bize ulaşım

Türkiye tanitim - Türkei Sisteme girmen gerek

Aşağı git
« Ön  Diğer »
küçükten büyüğe do;ğru sırala büyükten küçüğe doğru sırala      print
Konuyu açan: Konu: KIZIL ZORA...
Junior Member
Junior Member

Cevaplar: 51
kayıt olmuş: 6/5/2008
Durum: Çevrimdışı
posticons/wink.gif Yazılış Tarihi: 8/4/2009 Saat 20:51  
KIZILZORA,

İnsanları birbirlerinden farklı kılan , kendisi ve cevresindekilere bakış acıları ,onlarla kurabildiği ilişki düzeyleri ve tepkilerini kapsayan çeşitli ortamlarda kendini gösteren bedensel, düşünsel ve ruhsal özelliklerdir.

Bu özelliklerin kişinin çevreye uyumunu bozup, günlük işlevselliğini bozması, kendinde gerilim-kaygı hali oluşturup, içinde yaşanılan kültürün beklentilerinden sapma gösteren ,süreklilik taşıyan bir hal alması durumunda kişilik bozukluğu da sizde var bunu kanitlamis oldunuz...

Bu bozukluk,Sizde, , başkaları ve olayları algılama ; verdiği duygusal tepkilerin uygunluk, değişkenlik ve yoğunluğu ;kişiler arası işlevsellik ; öfke, heyecan, aşırı isteklerin,dürtülerin kontrolü olarak sınıflayabileceğimiz dört alanın en az ikisinde kendini gösterir.

Başlangıcı sizde gözüküyor . Bu durum başka bir ruhsal,fiziksel hastalığın ya da bir bunama olarakda gösteriyor sizde....

Kislik sorunu var size tavsiyem bir doktora gözükün....okumus bir kisi olmus olsayadiniz bir cok yaziniz alinti bir baska insanlarin yazsini aliyorusnuz kendiniz yazmis gibi ekliyorusnuz,Gerci sizin emegede sayginiz belirtiyorusnuz yazdikalriniza.....

Ve bir sözünüze bende söyle bir eklenti yapim...

Alıntı:
Ama akıl yaşta değil baştadır sözü de doğrudur tabii.

Siz yasinizida almisniz ve bir okdar egitmili diyorsusnuz kendinize ama saygi seviyyeden bir habersiniz....

komik duruma düsmeyin bir baska platformda neden deilsiniz sadace burdasiniz...Akiliniz kisitli konulara basiyor sadace demek....

=========================

CEVABIMDIR...

hahaha,
tıpkı bir taKlitçi gibi VEYA yeni öğrenci gibi günlük hiç kullanmadığınızkelimeleri (kişiler arası işlevsellik gb) seçerek(aşağılık kompleksiniz bu) akıl veriyorsunuz ZORA. Yazdıklarını seninde anladığını sanmıyorum nerden aldıysan.

Bana gelince ROJİN kızmış tabii,
O belki şahit olur ne diyem, ben alıntı malıntı yapmam güzelim. Varsa akar, yazarım. Yoksa yazmam. Yazdığım yazıların hepsi gazetelerde yayınlanan yazılarımdır.Burası için özel bir şey yazmadım seninle bu sohbet hariç!

Benim başka platformlarım yok. Profesyonel değilim para karşılığı düşünmüyorum. Platformdan kastınız ne bilmiyorum da, internet siteleri ise, saymadım ama 5-10 sitedede vardır yazılarım. Sizin gibilerin göremeyeceği siteler. Sizin ilgi alanınız LUNAPARK, LOREL HARDY, BARBY BEBEK oralarda yokum be güzelim.

Sen önce karşı cins fobisini at, cesur ol, ondan sonra gel emi.

KIZIL ve ZORA....

Haa bi atasözü geldi aklıma bunca şeyden sonra; DİNİME KÜFREDEN BARİ MÜSLÜMAN OLSA...

Sen kim? ülkücülük veya edebiyat hakkında ahkam kesmek kim? Bence haddini bilmelisin.

Hayatında değil bir partide, teşkilatta yöneticilik yapmak üye olmaya bile korkmuş bir insansın, ama nerden esiyorsa BENİM PARTİ değiştirmem hakkında çok fazla sosyolojik yorum yaptın..?
iyi ibir UKELASIN!

[tarihinde düzeltildi 9/4/2009 Saat 17:29 Yazar NOGAYTURK]

Junior Member

-Pozan-
Cevaplar: 18
kayıt olmuş: 23/7/2008
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 9/4/2009 Saat 00:25  
Bir kacgündür yazilanlari okuyorum Nogayturk sahsiyet kendisine yanit yazildikca way be benide nimten sayanlar oluyor diyor.Egiitmci bir okadar okulu oldugunu ima eden biri konu ile alaksi olmyan bu bölümüde neden kizilzoraya bu tepkisi anlamis deilim...Bilirimki kizilzora seviyesini bilen bir bayandir.Ve burda arda bir akli esincegelipte yazan nogayturke derimki dostlara yazdigin zaman biraz mantikli düsünüp yazmasini isterim...

Alıntı:
52 Yaşındayım, yıllarca liselerde, üniversitede hocalık yaptım. Branşım TÜRKÇE ve EDEBİYAT. Lügat-terim v.s bilir sanırdım kendimi. Biraz da özel olduğu için TARİH bildiğimi.

Bu kadar egitimlisiniz neden bu tepki?

Junior Member

red_folder.gif Yazılış Tarihi: 9/4/2009 Saat 00:57  
POZAN,
BENİMLE İLGİLİ HÜKÜM VERİRKEN KULLANDIĞIN ALINTI,

Kızıl Zora'ya değil, Asker rumuzuna yazılmıştır. Kızılzora da, üstten alıntı yapıp aynı hatayı yaptı es geçtim. Siz işinize gelen bir cümleyi nerede bulunursa bulunsun alıp, işinize gelen yere monte mi ediyorsunuz?

52 Yaşındayım ...falan diye başlayan paragraf, ASKER rumuzlu arkadaşa yazılmıştır. Çünkü o arkadaş BAŞBUĞ kelimesini ÇETEBAŞI olarak tarif etmiş te, ben de mecbur kaldım ona kimliğimi belirtmeye. Benim gizlim saklım yok.

Burda ; "Ağzı olan konuşuyor...." ortamı oluştu. Üzülüyorum aslında biz bu muyuz diye? Senin de birinin avukatlığına soyunmadan önce vekalet alman lazım, aldın mı bilmiyorum, kızılzora sana vekalet verdi mi?

Yoksa senin maharetin SEVİYEÖLÇER olmak mı? Kusura bakma kardaş ta sana düşmedi benim seviye tespitimi yapmak. Eğer biraz beynin varsa kızılzoranın tüm yazdıklarını oku, yaptığı hakaretleri gör ondan sonra düşün. Onun hanım olması, o'na bu hakaretleri yapma hakkını vermez.

Senden de ricam, asılan yazıyla ilgili bir yorumun varsa yap, yoksa sus.

FİKİRSİZ olmanın tarifini yapmayacam.

Member

KizilZora
Cevaplar: 107
kayıt olmuş: 9/10/2007
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 9/4/2009 Saat 13:04  
Ata sözlerini seviyorsun sadace size bende bir ata sözü ile yanit vercem....

Cehalet insanı çirkinleştirir.Suskunluğum Asaletimdendir.Her Lafa verilecek cevabım vardır.Lakin, lafa bakarım Laf mı diye,Adama bakarımAdam mı diye.

Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Profiline gir Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 3
Junior Member
Junior Member

red_folder.gif Yazılış Tarihi: 9/4/2009 Saat 16:41  
KIZILZORA,
ATASÖZÜ ile VECİZE arasındaki farkı bilmediğin halde....

Yazılanlara cevap verecek kültürün olmadığı için, kendini bir nimet veya akilane adam saymana şaşırmadım.

Batmışsın bence. Bana atasözü diye, olayımızla ilişkilendirilemeyecek bir vecizeyi sunmuşsun. Atasözleri anonimdir, vecizelerin sahibi bellidir. Sen, altında söylenin adı yazan bir atasözünü nerde gördün ? Gine de Teşekkür ederim, hafızama ve pörtföyüme aldım bu vecizeyi. Yeri gelince kullanırım belki.

İlk olarak ta sana, iadeli kullanıyorum,

KIZIL ZORA ; Cehalet insanı çirkinleştirir.Suskunluğum Asaletimdendir.Her Lafa verilecek cevabım vardır.Lakin, lafa bakarım Laf mı diye,Adama bakarımAdam mı diye.
Mevlâna Celâleddin-i Rûmî

Nasıl, yakıştı demi?

[tarihinde düzeltildi 9/4/2009 Saat 17:27 Yazar NOGAYTURK]

Yukarı git

mxBoard, © 2006 by pragmaMx.org, based on eBoard, XMB and XForum

0,030 saniye - 27 queries
Giriş

Kullanıcı Adı:

Şifre:

Sprache
Arabirim Dilini Seçin:

Almanca Fransızca Türkçe İngilizce
Son 5 Bilgi
Happy Birthday

Bugün hiçbir kullanıcımızın doğumgünü yok!
Etkinlik Takvimi
Mayıs 2025
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Fuarlar
Toplantilar
Konserler
Festivaller
Kültür Sanat
Anma Günleri
Dogum günü
Dini Bayramlar
Özel Günler
Resmi Bayramlar
üye Puani
  1. Rojin: 10 976 Puanlar
  2. asliyok: 4 432 Puanlar
  3. HarmanYeli: 4 396 Puanlar
  4. KizilZora: 2 048 Puanlar
  5. life23: 1 675 Puanlar
  6. gokkiz: 1 657 Puanlar
  7. BirNefes: 1 048 Puanlar
  8. Erasmus: 984 Puanlar
  9. -Pozan-: 785 Puanlar
  10. Siyahinci: 623 Puanlar
Son Şiirler
SAKLI SEVDAM
(8317 okuma)
Hatırlarmısın .!
(11432 okuma)
Mektup......
(12257 okuma)
ANADOLU GARIBI
(12237 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(11961 okuma)
YAŞAMAYA DAİR
(12221 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(12407 okuma)
TOP Download
  1. AntiVir Personal - Free Antivirus
       [Hits: 1 020 x]
Link ler
  1. VOLKAN KONAK
  2. Yusuf Hayaloglu
  3. Full dizi izle

Bu sitedeki tüm logo ve markalar sahiplerinin malıdır. Diğer detayları Künye bölümünde bulabilirsiniz .

Haberlerimizi RSS kullanarak yayınlayabilirsiniz.

Bu site pragmaMx 0.1.11 tabanlıdır.

Yorumlar yazarların sorumluluğu altındadır,
geri kalan her şey © 2004 - 2025 by Dostsesi - Stimme der Freundschaft