Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_system.php on line 22

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 1415

  Mittwoch, 27. August 2025 03:19   User Online: 10 

Community

myCommunity

Resim
Fantazi Resim 8MaviorkideSevimli 21Renkli karanfilDostluk Resimi 7Bebek BayrakSevimli 7Cok YorulmusDostluk 5Sevimli 12KaplanSevimli 1Dostluk 8Sevimli 16Cicek -4Tabiat 9Karanfil -2Cicek -2Bebek -8Dostluk Resimi

Hauptmenü

Internes

Dostsesi.Com Kültür Forum Sie sind nicht eingeloggt

Als letztes aktiv: 27/8/2025 um 01:19

Nach unten
« vorheriges  nächstes »
Aufsteigend sortiern Absteigend sortieren      print
Autor: Betreff: Azrail’i bile hayrete dü?üren ölümler
Administrator
Senior Member

Rojin
Beiträge: 987
Registriert: 11/9/2006
Status: Offline
Geschlecht: weiblich
red_folder.gif erstellt am: 5/4/2008 um 23:18  
Darwin Ödülü, kesinlikle almak isteyeceğiniz türden bir ödül değil

Çünkü bu ödülü alabilmenin tek yolu akla mantığa sığmayacak derecede saçma bir şekilde kendi ölümünüze yol açmak ve insan gen havuzunun temizlenmesine katkıda bulunmak. Her daim üzülünecek bir olay olan ölüme belki de “olmaz bu kadar” diyerek ilk defa tebessüm edeceksiniz.


İddialaşmanın sonuçları
Aralık 2002, Türkiye
Bu olay da iddialaşma sonucu gerçekleşmiş. Türkiye’de yaşanmış olması bir yana yöntem de tam bize uygun. Anadolu Haber Ajansı’nın geçtiği bu haberde Gaziantepli 45 yaşındaki diabet hastası vatandaşımız Necati Ceylan arkadaşı ile girdiği iddia üzerine iki kilogram baklava yemiş. Ardından da üç hafta hastanede komada kaldıktan sonra ölmüş. Tabii yine de iki kilo baklavayı yiyerek iddiayı kazanmış.


Deneme yanılma
Ocak 2003, Brezilya
İnsan gen havuzunun en müstesna varlıklarından biri olduğu muhakkak olan Manuel’in işi petrol tankerleri taşıyan kamyonları yıkamaktı. 35 yaşındaki kurban, konteynırdaki yanıcı benzin buharını dışarı atmak için olan güvenlik prosedürü gereği bir tankeri suyla doldurmaya başladı. Bir saat kadar sonra su seviyesinin yeterli yüksekliğe gelip gelmediğini kontrol etmek için döndü. Ama karar vermekte zorlandı çünkü tankerin içi çok karanlıktı. “Becerikli” bir işçi olan Manuel, tankı neden suyla doldurduğunu unutarak, içeriyi kolaçan etmek üzere çakmağını ateşledi. Yaptığı küçük test sonunda suyun emniyet için henüz yeterli seviyeye yükselmediği ortaya çıkmış oldu. Ateş alıp patlayan benzin buharı onu havalandırıp yüz metre uzaktaki şirket otoparkına fırlattı. Manuel feci derecede yanmış, ağır travma geçirmiş ve başından yaralanmıştı. İtfaiyeciler olay yerine vardıklarında zavallı araba yıkamacı son dersini çoktan öğrenmişti.


2008’in galibi şimdiden belli
2 Şubat 2008
Bu olay, 50 yaşındaki kahramanımız New York’un kuzeyinde arkadaşlarıyla birlikte kuş avlarken yaşanmış. Sigara molası vermek için durduklarında adam köpeğinin bir geyik bacağı bulduğunu fark ediyor. Adam bacağı alarak köpekten uzaklaştırmaya çalışsa da nafile, elbette köpek bırakmak istemiyor. Bunun üzerine tüfeği ters çeviriyor ve namlusundan tutarak köpeğe doğru gelişigüzel sallamaya başlıyor. Ancak yere çarpan silah ateş alıyor ve adam kendini vuruyor. Bu arada hastanede hayatını kaybetmeden önce olanları polise anlatarak arkadaşlarının zanlı durumuna düşmesini engellemiş.



Hesap hatası
Temmuz 1997, ABD
22 yaşındaki Eric Barcia’nın değişik hobileri olabilir ancak Bungee Jumping sonunu hazırlayan oldu. Polis tutanaklarına göre bir fast food restoranında işçi olarak çalışan kahramanımız bungee jumping yapmaya karar verdikten sonra bu alanda kullanılan bir ip almış ve ardından ipi önce kendi ayağına, sonra da yerden yaklaşık 25 metre yüksekteki atlamayı düşündüğü noktaya bağlamış. Kendini aşağı saldığında ise artık çok geçti. Aldığı ipin, köprünün yüksekliği olan 25 metreden uzun olması sonunu hazırlayan etken olarak karşımıza çıkıyor.



Baca ne ile temizlenir?
Ocak 2005, Hırvatistan
Baca tıkandığında ne yapılması gerekir? Elbette birçok çözüm mevcut ancak şimdi bahsedeceğimiz adamın yaptığı tarihe geçti. 55 yaşındaki Marko, evindeki atölyeye çekilerek tıkanan bacasının temizliği için bir alet yapmaya başladı. Baca, basit bir fırça için fazla yüksekti, ancak bir zincirin ucuna ağırlık takıp aşağı sallandırdığında işe yarıyordu. Peki böyle bir durumda ağırlık olarak ne kullanılabilir? İşte Marko buna mükemmel bir çözüm buldu. Kullanacağı nesne ağır ama kullanışlıydı. Daha da iyisi, metalden yapılmıştı böylece zincirin ucuna kaynak yapılabilirdi. Konunun gözden kaçırdığı kısmı, bu aracın bir el bombası olduğu ve içinde patlama gücü yüksek maddeler olduğuydu. Marko kaynak makinesini çalıştırdı ve zincir ile el bombası arasında bir köprü oluşturmaya başladı. Sonuç belli.



Kaktüsün zararları
Şubat 1982, Arizona
Arizona’da çöl avcıları silahları ile Saguaro kaktüslerine o kadar çok ateş ediyorlardı ki bölgede bu spor suç sayılmaya başladı. Fakat bu, arkadaşlarını etkilemek için bir Saguaro’ya ateş açan 27 yaşındaki keskin nişancı David’i durdurmadı. 8 metre boyundaki kaktüse 16’lık bir tüfekle iki fişek attığı rapor edilen maktulün etraftakileri uyarmak amacıyla “Yıkılıyor!” diye haykırdığı biliniyor. Ancak kendini hesaba katmamış. Bitkiden yedi metrelik bir parçanın üzerine düşüp, ağırlığı ile ezmesinden hemen önce etrafı uyardığı için başka zarar gören olmadı. Ancak kendisi öldü.


____________________
Dört Sey Geri Gelmez Atılan Ok, Söylenen Söz, Kacırılan Fırsat ve Gecen Zaman ...
Profil anzeigen Homepage besuchen Nach allen Beiträgen dieses Users suchen
Member
Member


Beiträge: 180
Registriert: 6/11/2004
Status: Offline
posticons/heart.gif erstellt am: 7/4/2008 um 07:06  
:redhead: saskinlar


____________________
kopan bir ipe, sımsıkı bir dugum atarsanız, ipin en saglam yeri artık bu dugumdur. ama ipe her dokunusunuzda, canınızı acıtacak tek nokta yine o dugumdur."
www.dostsesi.com
dunyaya acilan pencereniz
Profil anzeigen Homepage besuchen Nach allen Beiträgen dieses Users suchen Antwort 1
Junior Member
Junior Member


Beiträge: 26
Registriert: 12/12/2007
Status: Offline
red_folder.gif erstellt am: 10/4/2008 um 15:41  
Darwin Ödülü öldükten sona alsalar ne olcak almsalar ne olcak :D


____________________
Bir Kitap Bastan Yazilabilir Ama Hayat Asla
Profil anzeigen Nach allen Beiträgen dieses Users suchen Antwort 2
« vorheriges  nächstes »        print
Nach oben


mxBoard, © 2006 by pragmaMx.org, based on eBoard, XMB and XForum

Login

Benutzername:

Passwort:

Sprache
Sprache für das Interface auswählen

Deutsch Englisch Französisch Türkisch
Happy Birthday
Heute haben keine Benutzer Geburtstag!
Terminkalender
August 2025
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Messen
Veranstaltung
Konzerte
Treffen
Sonstige
Ausstellungen
Geburtstage
üye Puani
  1. Rojin: 10 976 Punkte
  2. asliyok: 4 432 Punkte
  3. HarmanYeli: 4 396 Punkte
  4. KizilZora: 2 048 Punkte
  5. life23: 1 675 Punkte
  6. gokkiz: 1 657 Punkte
  7. BirNefes: 1 048 Punkte
  8. Erasmus: 984 Punkte
  9. -Pozan-: 785 Punkte
  10. Siyahinci: 623 Punkte
Son Şiirler
SAKLI SEVDAM
(8511 okuma)
Hatırlarmısın .!
(11627 okuma)
Mektup......
(12444 okuma)
ANADOLU GARIBI
(12414 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(12139 okuma)
YAŞAMAYA DAİR
(12403 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(12616 okuma)
TOP Download
  1. AntiVir Personal - Free Antivirus
       [Hits: 1 062 x]
Link ler
  1. VOLKAN KONAK
  2. Yusuf Hayaloglu
  3. Full dizi izle

Alle Logos und Warenzeichen auf dieser Seite sind Eigentum der jeweiligen Besitzer und Lizenzhalter.
Im übrigen gilt Haftungsausschluss. Weitere Details finden Sie im Impressum.

Die Inhalte dieser Seite sind als RSS/RDF-Quelle verfügbar.

Diese Webseite basiert auf pragmaMx 0.1.11.

Die Artikel sind geistiges Eigentum des/der jeweiligen Autoren,
alles andere © 2004 - 2025 by Dostsesi - Stimme der Freundschaft