Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_system.php on line 22

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 1415

Çarşamba, 07. Mayıs 2025 01:06   User Online: 95 

Üye bilginiz

Üye merkeziniz

Özel Messajiniz

Ziyaretçi defteriniz

Üye lerimiz

Forumda çikiş

Forumlar

Genel

Kültür

Atatürk

Türkiye

Bilgilendirme

Spor

Site ve Radyo

Arsiv II Genel

Arsiv Kultur

Resim
BeyazgulDostluk Resimi 9Sevimli 3Cok HosSevimli 12Manzara -12Manzara -6Kirmizi beyaz lallerKamelyaAslanKardelenSevimli 2Firat nehiriTabiat 1Fantazi Resim 2Bebek -6Bebek -2Hepimizin Bu VatanKedi -2Dostluk Resimi 8

Portal Menüsü
Bilgiller
Bilgi ekle
Ekart
Pano
Haberler
Takvim
Resimler
Şiir
Fikra
Bizi tavsiye et
Site Anket
Site kural Impressum
Download tavsiyeler
 Link Tavsiyeler
Bize ulaşım

Serbest Genel - Allgemein - Rätsel Sisteme girmen gerek

En son aktif olan: 6/5/2025 Saat 22:06

Aşağı git
« Ön  Diğer »
küçükten büyüğe do;ğru sırala büyükten küçüğe doğru sırala      print
Konuyu açan: Konu: İslami basında tecavüz bahaneleri
deleted
Member

KizilZora
Cevaplar: 337
kayıt olmuş: 9/10/2007
Durum: Çevrimdışı
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 29/4/2008 Saat 12:53  
Ağabey" olarak niteledikleri Vakit Gazetesi yazarı Hüseyin üzmez’in 14 yaşında bir kıza cinsel taciz suçlamasıyla tutuklanması islami basında şok etkisi yarattı

İslami camia, "ağabey" olarak niteledikleri Vakit Gazetesi yazarı Hüseyin üzmez’in 14 yaşında bir kıza cinsel taciz suçlamasıyla tutuklanması karşısında Önce şoka girdi, sonra "tecavüz gibi" mazeretler üretmeye başladı. Camianın yazarlarının neredeyse hepsi "komplo teorileri" yazarken, tutuklanmayı Ergenekon Operasyonu’na kadar vardıranlar bile oldu.

Ya cinnet ya da hap içirdiler

EMİNE ŞENLİKOĞLU (Yazar): Hepimiz şoke olduk. Eğer Öyle bir şey yaptıysa ona yazıklar olsun. Ama yapmadıysa da bu bir komploysa, komplo kuranları Allah kahretsin. Vakit yazarı denmesi acı bir şey. Hüseyin üzmez’in ailesiyle gÖrüştüm. Eşi "BÖyle bir şey yok" diyor. Yaptıysa cezasını çeker. Haberlerde duyar duymaz Hüseyin abiyi aradım. "Bacım mahkemeyi bekle, sÖyleyeceğim bu kadar" dedi. Kız da 14 yaşında değilmiş. Hüseyin abinin tecavüze kalkışacağına inanamıyorum. Öyle bir şey yaptıysa da kesinlikle cinnet geçirmiş derim. Şu anda inanmıyorum. İlerde deliller ne gÖsterir bilemiyorum. Eşiyle arasındaki yaş farkında Hüseyin üzmez’in suçu yok. Kendilerinden küçük kız alanlara, "Yaşlı bunaklar" demişimdir. Evlendiklerinde gidip, "Hüseyin abiyle kavga etmeye geldim" dedim. Eşi, "Emine abla onun hiç suçu yok. Kara sevdayla aşık oldum. ’Benimle evlenmezsen intihar ederim’ dedim, evlendik" diye anlatmıştı olanları. Hüseyin abinin, namus konusunda bilinçli olarak yanlış yapacağı kanaatinde değilim. Ya bir cinnet geçirdi, ya bir hap içirdiler diye düşünüyorum. Yüzde 99 bÖyle bir şey yapmaz ama kalbini Allah bilir.
Toplumsal lince dÖnüşmesin

SİBEL ERASLAN (Vakit): Hüseyin üzmez, büyükbaba... üzgünüz, şaşkınız. İnanamıyorum bÖyle bir şey olduğuna. En kısa zamanda hak yerini bulacaktır. Komplo olduğunu düşünmek istiyorum. Hayata bağlanmak istiyoruz. Hepimiz üzerinde şok tesiri yapıyor. Asla düşünmüyorum bÖyle bir şey yapacağını. Çok ihtiyar ve hasta kendisi. BÖyle bir ithamla acı çektiğini düşünüyorum. Eşiyle yaş farkı üzerinden yola çıkarak, birini potansiyel suçlu ilan etmek benim hukuk vicdanıma aykırı. 18 yaşından küçük biri üzerinden toplumsal lince dÖnüşmesi beni rencide ediyor.

Patetik bir ruh halinin tezahürü

ÖZLEM ALBAYRAK (Yeni Şafak): Eşiyle arasında 50 yıllık yaş farkı bulunması, genç kadınlara karşı cinsel zaafları bulunduğunu itiraf ettiği rÖportajları, kendi hikayesini yazdığı romanının içeriği, ’kıllanma’ gerektiren cinsten veriler. Eğer bir komploysa bile bu, ateşine atılacak odunları kendi eliyle taşıdığını teslim edebiliriz. Eğer doğruysa pekala bu olay pedofilidir ve patetik bir ruh halinin tezahürüdür. Bir çocuğu istismar etmek benim vicdanımda suçtur. Türkiye’deki bir kesim, "Hz. Ayşe 9 yaşındayken Peygambere nikahlandı" rivayetiyle, "Anadolu’da dindar aileler kızlarını çocuk yaşta evlendiriyorlar" argümanını biraraya her getirdiğinde, aslında İslam’ın "pedofiliye gizli icazet verdiğini" düşünmüş, ama bunu dillendirecek cesareti asla bulamamıştı. Bu olay bu bilinçaltını açığa çıkardı. Artık erken evlendirilmenin İslam’dan değil gelenekten sadır olduğunu, Ayşe anamızın ise evlilik yaşının 9 değil, 17 ya da 25 olduğu yÖnünde muhtelif rivayetler olduğunu sÖylesek de faydasız.

Ergenekoncu tezgah

HASAN KARAKAYA (Vakit): Eğer yanlış yapan, çirkinlik yapan insan, bizim içimizden biri ise onu asla savunmaz, ona asla sahip çıkmayız. Bu konuda Ölçümüz gayet açık. Ölçümüzü, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed koymuş. Bizler de, "İçimizden biri" dahi olsa, eğer hırsızlık yapmış, eğer sarkıntılık işlemiş, kısacası eğer "yanlış, yamuk ve iğrenç bir iş" yapmışsa, onu ne savunuruz, ne de ona sahip çıkarız. Ancak, olayın üzerindeki esrar perdesi henüz aralanmadığı için, ortada bir tezgah ve komplo olabileceği kuşkusu içindeyiz!... Aklımıza, "Ergenekon’cu tezgahlar" gelmiyor değil.

Olayın bugün çıkması komplo

ABDURRAHMAN DİLİPAK (Vakit): Zina, bizim inancımızda büyük günahtır. "Belki nikáh yapmıştır" denebilir, ama bu da Örfe, yasalara aykırı, en azından yakışıksız bir durum. Ben bu işin bir komplo olmasını temenni ediyorum. Ahir Ömrümde, bu yaşlı adamın, mahkemede sÖyleyeceklerini merakla bekliyorum. Bana sorarsanız, ister gerçek, ister iftira olsun, bu olayın, bugün bu şekilde ortaya çıkması bir komplodur.

Soruşturma gizli değil mi
İHSAN KARAHASANOĞLU (Vakit): Hüseyin beyin kendisi ile kısacık gÖrüştüm. "Olay komplo" dedi. Yargılamayı biz yapmayacağız. Yargılamayı, mahkeme yapacak. Biz ise ileri sürülen iddiaların ciddiyetini, olabilirlik ihtimalini kendi açımızdan tartışacağız. Nasıl ki Ergenekon soruşturması ile ilgili biz değerlendirmelerimizi yaptıysak, onlar da (diğer gazeteler) Hüseyin üzmez aleyhindeki iddialar üzerinde kendilerince değerlendirmeler yapabilirler. Ama karar versinler hazırlık soruşturmasında gizlilik var mıdır, yok mudur?

KizilZora
Cevaplar: 337
kayıt olmuş: 9/10/2007
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 29/4/2008 Saat 13:00  

Alıntı:
ĞÖyle bir şey yaptıysa da kesinlikle cinnet geçirmiş derim.

Cinet ha daha gercekleriniz tam cikmiyor ayni olay kendi evladinin basina gelse acaba yine cinnetmi diyecekler.

ĞÂÂslamcı "ulemaya" soralım 14 yasındaki bu kızcagız iffetini simdi nasıl korusun? Türban mı örtsün yoksa Hüseyin ĞÅ“zmez üstaddan "Ahlak Dersi" mi alsın?

Cevaplar: 186
kayıt olmuş: 21/4/2008
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 29/4/2008 Saat 15:46  
ĞÂÂslamcı basın, yıllardır bunu hep yapar. Kendi düşüncelerinden birinin başına bir şey geldiği zaman kesinlikle kabullenmezler. Bunlar din-iman adıyla malı götürüyorlar.

Eee, ne yapalım yani . Nasıl osla dinimizde eşitlik var. Geçenlerde tesettür defilsei ile ilgili haberi sanırım hepiniz okudunuz. Tekbir giyimin sahibi üç karısının olduğunu ve aynı evi paylaştıklarını yazıyordu..
Ne de olsa dinimiz gereği dörde kadar yolu var.

Peki kadın bunu yaparsa ne olur acaba
?

Member

Cevaplar: 274
kayıt olmuş: 27/1/2008
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 29/4/2008 Saat 20:58  

Müslümanliga hic yakismayan,insanliga yakismayan bu tür rezaletleri,
Söyleyecek söz bulamiyorum,insan kiligina girmis yaratiklar.

Profiline gir Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 3
Site kurucusu
Posting Freak

Rojin
Cevaplar: 1061
kayıt olmuş: 11/9/2006
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 29/4/2008 Saat 22:41  
Gercekten mide bulandiriyorlar,dini alet ederek.

dinimizde esitlik yoktur ben buna katilmiyorum

Kadinin 2 sahitligi Erkegin 1 sahitligi gecerli iken,Imam nikahi 1 den fazla evlilige müsade ediyor ise nerde Esitlik!! iiyi bir arastirildigi zaman dinimizde,Kadini ve Erkek esit degildir.

Diger konuya gelince Erasmus ben deyindigin konuyu okumadim icin yorum yapamayacam.

Yukarı git

mxBoard, © 2006 by pragmaMx.org, based on eBoard, XMB and XForum

Giriş

Kullanıcı Adı:

Şifre:

Sprache
Arabirim Dilini Seçin:

Almanca Fransızca Türkçe İngilizce
Son 5 Bilgi
Happy Birthday

Bugün hiçbir kullanıcımızın doğumgünü yok!
Etkinlik Takvimi
Mayıs 2025
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Fuarlar
Toplantilar
Konserler
Festivaller
Kültür Sanat
Anma Günleri
Dogum günü
Dini Bayramlar
Özel Günler
Resmi Bayramlar
üye Puani
  1. Rojin: 10 976 Puanlar
  2. asliyok: 4 432 Puanlar
  3. HarmanYeli: 4 396 Puanlar
  4. KizilZora: 2 048 Puanlar
  5. life23: 1 675 Puanlar
  6. gokkiz: 1 657 Puanlar
  7. BirNefes: 1 048 Puanlar
  8. Erasmus: 984 Puanlar
  9. -Pozan-: 785 Puanlar
  10. Siyahinci: 623 Puanlar
Son Şiirler
SAKLI SEVDAM
(8316 okuma)
Hatırlarmısın .!
(11430 okuma)
Mektup......
(12257 okuma)
ANADOLU GARIBI
(12236 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(11960 okuma)
YAŞAMAYA DAİR
(12220 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(12404 okuma)
TOP Download
  1. AntiVir Personal - Free Antivirus
       [Hits: 1 020 x]
Link ler
  1. VOLKAN KONAK
  2. Yusuf Hayaloglu
  3. Full dizi izle

Bu sitedeki tüm logo ve markalar sahiplerinin malıdır. Diğer detayları Künye bölümünde bulabilirsiniz .

Haberlerimizi RSS kullanarak yayınlayabilirsiniz.

Bu site pragmaMx 0.1.11 tabanlıdır.

Yorumlar yazarların sorumluluğu altındadır,
geri kalan her şey © 2004 - 2025 by Dostsesi - Stimme der Freundschaft