Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_system.php on line 22

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 1415

Mittwoch, 07. Mai 2025 00:41   User Online: 99 

Community

myCommunity

Resim
AsterDostluk Resimi 6Dostluk 8Tabiat 2Beyaz karanfilManzara -12Dostluk 1Dostluk Resimi 1Manzara -6Daglardan akan SuManzara -2Dostluk Resimi 10SevimliCamguzeliTabiat 5Tabiat 1Guen_Batimi.jpgAmberBayragimiz.Tabiat 8

Hauptmenü

Internes

Serbest Genel - Allgemein - Rätsel Sie sind nicht eingeloggt

Als letztes aktiv: 6/5/2025 um 22:41

Nach unten
« vorheriges  nächstes »
Aufsteigend sortiern Absteigend sortieren      print
Autor: Betreff: Türkan Saylan...
deleted
Member

KizilZora
Status: Offline
red_folder.gif erstellt am: 18/5/2009 um 14:16  

Türkan Saylan'ın ardından...

Bu sabaha karşı yaşama gÖzlerini yuman ÇYDD Başkanı, Prof. Dr. Türkan Saylan'ın ardından Önemli isimler yorum yaptı. İşte, o yorumlar...

Milliyet gazetesi Ankara temsilcisi Fikret Bila: "Atatürk'ün arzu ettiği Türkiye'yi simgeleyen bir isimdi."

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan: "Dünya gÖrüşü olarak çok yakın değiliz. Saygı duyulacak bir insandır. Aynı fikirleri paylaşmasak bile. Benim üzerimde saygı uyandırmış bir isim. Bütün toplumun üzerinde saygı uyandıran bir isimdi. Türkan Saylan daha çok konuşulacak, kendisi üzerinde daha çok şey sÖylenecek."O bir melekti...

video için tıklayın

Okay GÖnensin (Vatan): Türk toplumu için Önemli vizyona sahip insanlarana biriydi. Hepimizin başı sağolsun. Çağdaş bir toplum için çok çalışmış insanlardan biri. Önemli bir Örnek olmasını temenni ediyoruz. Ergenekon olayında yaşananların tatsızlığı ortada. Ne darbe ne şeriat demesini çok fazla Önemsiyorum.

Hürriyet gazetesi yazarı Tufan Türenç: "İnsan değildi, bir melekti bana gÖre. Maalesef Türk toplumu yeterince kıymet bilemiyor..."

Milliyet gazetesi yazarı Meral Tamer: "Ölüm de bu kadar güzel olur mu diyorum. Türkan hoca bunu maharetle başardı. Kendi yerine gelecekleri belirledi. Çok endişe ediyordu Ergenekon soruştrmasında evi basılınca. Evraklarınmıza el konuldu diyordu. Buna rağmen toplandılar ve kendi yerine gelecekleri belirledi. Rol modeldi."

Milliyet gazetesi Genel yayın YÖnetmeni Sedat Ergin: "Bazı insanlar vardır, onlar hayatlarını tolumun ilerlemesine, tolumun ileri gitmesine adarlar... Kız çocuklarının okullaşması konusuna kendisini vakfetti. Türkan hocanın Önemi, kişilerin nasıl bazı şeyleri değiştirebildiklerini gÖstermesindedir."

Star Haber Grup Başkanı Uğur Dündar: "Tarihe damgasını vurmuş, saygın bir Öyküye sahip. Cüzzam hastalarının tedavisinde gÖsterdiği olağanüstü çabalar, Gandhi Ödülünü almasını sağladı. İnsanlarınn yaklaşmaktan korktuğu cüzzamlı insanları kucakladı ve şefkat gÖsterdi. Bir Türkan hoca Ölür, bin Türkan hoca doğar..."

Şükrü Küçükşahin (Hürriyet): Sadece bir tıp kadını olarak değil, onun dışında inanılmaz hizmetler yaptı. Ben islam dünyasında bir kadın sorunu olduğunu düşüğnüyor ve buı rounu aşmanın tek yolunun da kadını eğitmek olduğuna inanıyorum. Türkan hoca bu açığı gÖrdü, tek başına bir ordu gibiydi. Çok haksızlıklara uğramasına rağmen bu savaşı onurlu bir şekilde sürdürdü. Hayatının son günlerinde çok onurlu duruşlar sergiledi. Türk halkı bunu unutmayacaktır...

TBMM Başkanı KÖksal Toptan: Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Genel Başkanı Türkan Saylan'ın vefatından büyük üzüntü duyduğunu ifade ederek, "Özellikle kızların eğitimi konusunda uğraş veren eğitim sevdalısıydı" dedi.

Toptan, "Büyük üzüntü duydum. Özellikle kızların eğitimi konusunda uğraş veren eğitim sevdalısıydı. İnandığı fikirleri savunan ve çok başarılı bir bilim insanıydı. üzüntü içindeyim. Kendisi uzun süredir kanserle savaşıyordu" diye konuştu.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay: birçok çocuğun okulla, eğitimle tanışmasının Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Prof. Dr.Türkan Saylan'ın gayreti sayesinde gerçekleştiğini sÖyledi.

Günay, "Türkan Saylan'a Allah'tan sonsuz rahmet diliyorum. Kendi alanında ve Özellikle eğitim alanında Önemli hizmetlere katkı yaptı. Birçok çocuğumuzun okulla, eğitimle tanışması onun gayretleri sonucunda gerçekleşti. Yaptığı bütün hizmetler, iyi niyetler, gayretler için ülkem adına, hükümet adına teşekkürlerimi iletmek istiyorum manevi huzurunda. Sevenlerine sonsuz sabırlar diliyorum. Kendisini yeniden rahmetle anıyorum" ifadelerini kullandı.
Profil anzeigen Nach allen Beiträgen dieses Users suchen
deleted
Member

KizilZora
red_folder.gif erstellt am: 18/5/2009 um 14:19  
ĞÖrnek Bir insandi.... Cagdas Türk insanın gururuydu.Türkiyenin Türkan Saylan gibi hocalara ihtiyacı var,Tüm Cumhuriyet cocuklarinin basi sag olsun Allah rahmet etsin,mekani cennet olsun..
Profil anzeigen Nach allen Beiträgen dieses Users suchen Antwort 1
Administrator
Posting Freak

Rojin
red_folder.gif erstellt am: 18/5/2009 um 16:46  
Mekani cennet olsun topragi bol olsun Allah rahmet eglesin.....

Gast
red_folder.gif erstellt am: 18/5/2009 um 20:13  

ĞÖnce herkesin burun çevirdiği cüzzam hastalarına kucak açtı, sonra onların çocuklarını okuttu ve bu kartopu çığ olup ЇYDD'yi kurdu.

Doğuda, Anadolu'da 12 yaşındayken 60'lık dedelere başlık parasıyla satılan kızları buldu okuttu. 36 bin küsür öğrenciye burs verdi, bir çok okul yaptı, yaptırdı. Tabiki eğitimi F-tipi tekele almak isteyenlerin önünde en büyük taş oldu. ĞÂÂpini koparan bir iftira attı desteksizce. Tarikatçılara göre bölücü, yobazlara göre pkk cı, sapıklara göre kiliseci, F severlere göre misyoner (tabi asıl misyoner kim acaba?) oldu ama ışık tuttuğu yoldan yürüyen sel gibi insanlar var artık.

Tabi sevilmemesi de normal çünkü hırsızlığa, yolsuzluğa, cehalete, insanların koyun sürüsü haline getirilmesine ve bir çok pislik üzerine kurulmuş çarklara çomak soktu. Tarih bu gibi kişilere atılan iftiraların örnekleriyle doludur.

Uzun lafın kısası F tipi insanlar bu habere sevinmesinler, bu ateş biraz zor söner...

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

[Editiert am 18/5/2009 um 20:38 von Bence68]
Antwort 3
Member
Member

red_folder.gif erstellt am: 18/5/2009 um 21:22  

Saylan'ın son sözleri: "ĞÖlüme hazırım"
Їağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ЇYDD) Genel Başkanı Prof. Dr. Türkan Saylan'ın, ölümünden bir süre önce "Bana düşen bütün görevleri yerine getirdim, ölüme de hazırım' dediği öğrenildi.

Saylan'ın ölümünün ardından tedavi gördüğü hastane önünde açıklama yapan ĞÂÂstanbul ĞÅ“niversitesi Onkoloji Enstitüsü Müdürlüğü'nde görevli Uzman Doktor Yavuz Dizdar, Saylan'ın tüm girişimlere rağmen sabah 04.45'te hayata gözlerini yumduğunu söyledi.

Member
Member

red_folder.gif erstellt am: 18/5/2009 um 21:30  

Saylan'a "hükümet adına" teşekkür
ANKARA (ANKA) - Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, ЇYDD Başkanı Prof. Dr.Türkan Saylan'a, “yaptığı bütün hizmetler, iyi niyetler ve gayretleri için hükümet adına” teşekkürlerini iletti.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Müzeler Haftası açılışının gerçekleştirildiği, Anadolu Medeniyetleri Müzesi'nde gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Prof. Dr. Türkan Saylan'ın Ergenekon Soruşturması kapsamında gözaltına alınmasını “Onu da görme” sözleriyle eleştiren Günay, Saylan'a “Allah'tan sonsuz rahmet" diledi. Gazetecilerin, “Saylan'ın vefatıyla ilgili duygularını” sorması üzerine Günay, şunları kaydetti:

“Kendi alanında ve özellikle eğitim alanında önemli hizmetlere katkı yaptı. Birçok çocuğumuzun okulla, eğitimle tanışması onun gayretleri sonucunda gerçekleşti. Yaptığı bütün hizmetler, iyi niyetler, gayretler için ülkem adına, hükümet adına teşekkürlerimi iletmek istiyorum manevi huzurunda. Sevenlerine sonsuz sabırlar diliyorum. Kendisini yeniden rahmetle anıyorum.” (ANKA)

« vorheriges  nächstes »        print

mxBoard, © 2006 by pragmaMx.org, based on eBoard, XMB and XForum

Login

Benutzername:

Passwort:

Sprache
Sprache für das Interface auswählen

Deutsch Englisch Französisch Türkisch
Happy Birthday
Heute haben keine Benutzer Geburtstag!
Terminkalender
Mai 2025
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Messen
Veranstaltung
Konzerte
Treffen
Sonstige
Ausstellungen
Geburtstage
üye Puani
  1. Rojin: 10 976 Punkte
  2. asliyok: 4 432 Punkte
  3. HarmanYeli: 4 396 Punkte
  4. KizilZora: 2 048 Punkte
  5. life23: 1 675 Punkte
  6. gokkiz: 1 657 Punkte
  7. BirNefes: 1 048 Punkte
  8. Erasmus: 984 Punkte
  9. -Pozan-: 785 Punkte
  10. Siyahinci: 623 Punkte
Son Şiirler
SAKLI SEVDAM
(8316 okuma)
Hatırlarmısın .!
(11430 okuma)
Mektup......
(12257 okuma)
ANADOLU GARIBI
(12236 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(11960 okuma)
YAŞAMAYA DAİR
(12220 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(12404 okuma)
TOP Download
  1. AntiVir Personal - Free Antivirus
       [Hits: 1 020 x]
Link ler
  1. VOLKAN KONAK
  2. Yusuf Hayaloglu
  3. Full dizi izle

Alle Logos und Warenzeichen auf dieser Seite sind Eigentum der jeweiligen Besitzer und Lizenzhalter.
Im übrigen gilt Haftungsausschluss. Weitere Details finden Sie im Impressum.

Die Inhalte dieser Seite sind als RSS/RDF-Quelle verfügbar.

Diese Webseite basiert auf pragmaMx 0.1.11.

Die Artikel sind geistiges Eigentum des/der jeweiligen Autoren,
alles andere © 2004 - 2025 by Dostsesi - Stimme der Freundschaft